Ryst dig sund, mentalt og fysisk

Når du shaker bliver din krop stærkere og du vil føle dig opladet med energi og åbne for mere livsglæde

Shaking Meditation

Vidste du, at du kan ryste dig til et godt helbred?
At ryste / at shake hjælper dig med at frigørere mentale og fysiske blokeringer som ellers kan forårsage sygdomme – du beroliger helt naturligt dit nervesystem når du shaker.

Under shakingen, bringes blokerede energier fra dagligdags oplevelser op til overfladen for at blive helbredt, nogle lette – andre mere heftige/traumatiske. Du guides fra hovedet ned i kroppen, fri for bedømmelser og storytelling, med fokus på accept af det som er lige nu. Din Krop skifter undervejs helt naturligt til en højere vibration, hvormed alle dine energetiske systemer bringes i balance.

Rovdyr spiller døde og ryster sig helt instinktivt efter et angreb, en hund eller kat ryster sig på samme måde fri, når de rejser sig op. Vi mennesker lærte desværre ofte under vores opvækst, sikkert kærligt ment, at undertrykke den samme evne til at ryste stærke oplevelser af os. Det at vise følelser som sorg, angst, raseri mm., selv når vi får et chok, er ofte noget vi forsøger at skjule og tage når vi er alene. Dyr tillader simpelthen deres reptile hjerne, at blive trigged og ryster oplevelsen af sig, hvorimod vi mennesker kan finde på at gemme/undertrykke et chok fra et trafikulheld, overgreb, eller skænderi. Intet er dog glemt kropsligt eller mentalt, blot fortrængt og rod til ubalance.

Når du shaker/ryster bliver din krop også stærkere og du vil føle dig opladet med energi og åbne for mere livsglæde.

Aktuelle hold 2020

Slip hverdagens spændinger på ”ryst dig sund” eller gå dybere på et terapeutisk ”proces hold”. Jeg tilbyder hold i naturen, ved strand, skov, i haven eller i et dejligt lokale i Vejle.