Mental og fysisk sundhed

Hvad er dit behov?

“Ryst dig frisk” på møder, kurser og events

Du har planlagt et krævende dagsprogram, hvor du har behov for et indslag som ryster deltagerne fri for fysisk og mental træthed. “Ryst dig frisk” er en kort og sjov pause, hvor deltagerne bevæger sig lidt, uden at komme til og svede og samtidig afslutningsvis guides til mental ro og indre oplevelse af nærvær.

  • “Ryst dig frisk” giver mere overskud, energi og ro i krop og sind – enten til at gå hjem på eller til resten af dagen.
  • Træthed, anspændthed, spændingshovedpine og stive led rystes væk. En lang stillesiddende koncentreret dag erstattes med lethed, latter og fælles oplevelse, der styrker fællesskabsfølelse og gir adgang til livsglæde.
  • Arrangementet skræddersyes efter behov og ønsker. Varighed 30 min. Kan anbefales lige før kaffepause eller som aften arrangement ved længerevarende arrangementer.

Mindful leading – en vifte af tilbud som implementer mindful kultur med fokus på trivsel på arbejdspladsen

Mange oplever øget arbejdspres og stigende tendens til stress og sygemeldte medarbejdere. Hvis denne nedadgående kurve skal knækkes, er en ændring af arbejdsdagen nødvendig.

Mindful leading implementerer en ny kultur, som skaber trivsel ved hjælp af nedenstående tilbud. Der vil være fokus på, det gøres konkret samt trænes og indføres som nye sunde vaner.

  • “Ryst dig sund” små 2-5 minutters pauser ved skrivebordet, sammen med kollegaer, på møder osv.
  • “Step up your attitude” – forståelse for egne tanker og handlinger ud fra læren og træning i den enkeltes dagligdag, altid med afsæt i de 7 attituder i mindfulness. Accept, tålmodighed, tillid,….
  • Mindful Yoga – er stille let tilpasset yoga, særligt effektiv for de, som er meget i hovedet og som har behov for at lære at være også i kroppen og mærke efter, hvad den har behov for. Alle kan deltage og få noget ud af Mindful yoga uanset form og alder. Kodeord her er indre mental og kropslig balance og ro samt styrkelse af kroppens muskler, sener led og
  • Mindfulness –

 

Foredrag ”En rystende oplevelse” efterfulgt af fælles øvelse “Ryst dig frisk”

Foredrag “En rystende oplevelse”

Dorthe fortæller levende og ærligt om sin personlige vej ind og ud af stress på en ønske arbejdsplads med fantastiske kollegaer og spændende arbejde. Hvordan beslutningen om at rejse væk, slippe alt, med øje for at blive rask, forandrede hendes liv for altid.

Blot med en kuffert, en enkeltbillet til Bali, en svoren ed på udelukkende  “at få svar fra kroppen modsat hovedet”, da alt, hvad der kom fra hovedet, jo ikke var noget hun havde kunne stole på hidtil. Denne beslutning skulle blive fantastisk læring under hele Dorthe’s rejse, da hun absolut intet foretog sig, før hun kunne mærke et klart ja.

Fritstillet og med sit hjem opmagasineret, syg og ufatteligt træt og svært ved at koncentrere sig ret længe af gangen – dog fuldstændig urokkelig i sin beslutning sagde hun farvel og begav sig ud på sit livs rejse.

Book og hør mere om, hvordan hun endte med at ryste sig rask i et ashram på Bali, hvor hun indledningsvis troede, hun var landet på en galeanstalt.

Varighed: 30-45 min. alt efter ønske og tema i øvrigt på dagen.

“Ryst dig frisk” 

Efter foredraget inviteres alle deltagerne til at få en helt unik oplevelse sammen. “Ryst dig frisk” sessionen består af 3 faser og starter med en mental og fysisk scanning, hvorefter der shakes/rystes først med lukkede øjne og efterfølgende med åbne øjne og afslutningsvis guides der til indre ro og balance og fokus på resten af dagen programmeres.

Varighed:  20-30 min. alt efter ønske og om der skal være mulighed for spørgsmål

Her kommer ny titel

her kommer ny tekst

her kommer ny titel

her kommer ny tekst

her kommer ny

ny tekst